Cei mai buni bulbi de flori: la ce trebuie să fiți atenți

În sfârșit a venit vremea să ieșiți iar afară și să vă ocupați de plantarea bulbilor. Bulbii de flori vă pot însufleți într-un mod aparte grădina, balconul sau terasa. Dar știați că există diferențe mari în privință calității bulbilor? Noi vă spunem la ce trebuie să fiți atenți, astfel încât florile voastre să vă aducă cea mai mare bucurie posibilă.

Mărimea bulbului/tuberculului

Mărimea bulbului sau a tuberculului spune multe despre calitatea florii, atunci când aceasta se va deschide. Un bulb mai mare produce și o floare pe măsura acestuia. La anumite specii de flori, un bulb/tubercul mai mare produce chiar mai multe flori. De exemplu, un tubercul mare de gladiolă produce în general mai multe flori pe o tulpină, decât un tubercul mic. Alt avantaj este că acești bulbi/tuberculi produc deseori flori mai puternice. Aceste flori vor rămâne deschise mai mult timp și vor fi mai frumoase. Bulbii prea mici vor înflori mai puțin sau chiar ar putea să nu înflorească deloc.

De aceea, la Horteka veți găsi bulbi de mari dimensiuni. Imaginea ilustrează legătura dintre mărimea bulbilor și calitatea florilor.

Marcă de calitate

La Horteka, folosim și marca de calitate. Calitatea bulbilor de flori poate fi garantată, doar dacă aceștia sunt testati de o terță parte externă. În primul rând, sănătatea bulbilor este importantă. Serviciul de Inspectare a Bulbilor de Flori (BKD) și Serviciul General de Inspecție Olandez (NAK) inspectează cultivatorii, pentru a stabili dacă bulbii sunt lipsiți de viruși și dacă au caracteristicile speciilor lor. Sunt efectuate numeroase teste pentru a ajunge la o clasificare, iar pentru aceasta se folosesc norme clare. Acestea sunt analize obligatorii înainte ca un cultivator să poată intra pe piața bulbilor de flori. În felul acesta, înseamnă că puteți fi siguri că bulbii de flori vânduți de companiile înregistrate, sunt întotdeauna de înaltă calitate. La Horteka mergem dincolo de verificările obligatorii ale serviciului de inspecție. Bulbii noștri de flori corespund cerințelor stricte de calitate Holland Selection și, prin urmare, sunt printre cei mai buni bulbi din Țările de Jos. Așadar, putem garanta că bulbii sunt de bună calitate și vor înflori cu siguranță. Horteka oferă o garanție de 100% de creștere și înflorire.

V-ar plăcea să vedeți bulbii noștri de flori? Atunci consultați gama noastră chiar acum.

Consultați gama noastră de bulbi de flori