Plante perene: esențiale în orice grădină

Plantele perene sunt plante care reînfloresc în fiecare an, așa că le păstrăm în grădină pe tot parcursul anului. Florile, frunzele și ramurile lor pot să se usuce, dar planta va reapărea în primăvară. Unele plante ar trebui tăiate toamna, altele înainte de sezonul de primăvară.

La Horteka, veți găsi de asemenea și plante perene livrate sub formă de rădăcini nude. Acest lucru înseamnă că planta a înflorit deja un an și este recoltată în perioada de repaus. Ca urmare, rădăcinile acestei plante sunt extrem de puternice, astfel încât să poată reînflori în vara următoare, după ce au fost plantate în grădină. Pe site-ul www.horteka.ro veți găsi o gamă largă de plante cu rădăcini nude.

Dacă sunteți în căutarea unor plante perene pentru grădina voastră, nu uitați să consultați selecțiile noastre de top de mai jos:

  • Bujorii sunt populari printre pasionații de grădinărit. Roșu, roz, violet și alb, combinați-le pe toate și transformați-vă grădina într-o mare sărbătoare. Bujorii noștri sunt foarte mari, așa că vă vor face și mai fericiți.
  • Crinul african sau Agapanthus, conferă o notă africană grădinii, terasei sau balconului vostru. Combinația dintre albastru și alb va arăta perfect într-un ghiveci ornamental. Crinul african înflorește din iulie până în septembrie, este rezistent și crește în fiecare an.
  • Cultivați-vă propriile căpșuni, cu ajutorul soiului ”Delizzimo”. Fructele sale sunt renumite pentru gustul lor dulce, iar planta este potrivită pentru a fi cultivată în grădină sau într-un ghiveci pe terasă sau pe balcon. În intervalul mai-septembrie, planta va produce fructe pe care le veți putea culege pe tot parcursul verii. Bucurați-vă de aroma lor fantastică.
  • Avem disponibile multe alte plante perene pe site-ul nostru. Comandați online și vi le vom livra la domiciliu. Analizați gama largă pe site-ul nostru.

 

 

Analizați gama noastră de bulbi de vară

Analizați gama noastră de plante perene